SPORTS

/

Μπάσκετ: Δύσκολη αποστολή στη Λευκάδα για τον Προμηθέα

Κοινοποίηση
Tweet

Σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση (ΕΡΤ2 - 17:00)

Στη Λευκάδα ταξίδεψε ο Προμηθέας, όπου σήμερα στις 5 το απόγευμα θα αντιμετωπίσει την τοπική Δόξα Λευκάδας, σ’ έναν αγώνα που θα μεταδοθεί ζωντανά από την κρατική τηλεόραση, και συγκεκριμένα από την ΕΡΤ2.

Η πατρινή ομάδα θέλει να διευρύνει το μίνι σερί που τρέχει πετυχαίνοντας την 4η συνεχόμενη νίκη του επί ενός αντίπαλου που έχει τους ίδιους στόχους, όπως ανέφερε και ο προπονητής των Πατρινών Μάκης Γιατράς σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Πελοπόννησος»:

«Παίζουμε με έναν αντίπαλο που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Η Δόξα διαθέτει πολλούς έμπειρους παίκτες και χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Εμείς έχουμε σαν στόχο τη νίκη, όπως άλλωστε σε κάθε παιχνίδι».

Η ομάδα της Λευκάδας βρίσκεται στην 6η θέση με 4 νίκες και 3 ήττες (2-1 εντός και 2-2 εκτός) και διαφορά πόντων 515 - 543. Εντός έδρας έχει νικήσει  τη Λιβαδειά με 74-73 και τον Εθνικό με 81-78, ενώ έχει ηττηθεί με 75-84 από την Κύμη. Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Σάκης Καρύδας είναι μέχρι στιγμής, 5ος σκόρερ, 1ος σε κλεψίματα, 2ος σε ασιστ, 3ος σε οικονομία και κερδισμένα φάουλ στην κατηγορία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Mπάσκετ: Άνετη νίκη για Προμηθέα με 97-84

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports