SPORTS

/

Ποδόσφαιρο: Βραβεύτηκε ο... 500άρης Ρονάλντο

Κοινοποίηση
Tweet

Είναι πλέον ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης

O κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης, Κριστιάνο Ρονάλντο (ισοφάρισε τον Ραούλ), ο οποίος έφτασε τα 500 γκολ στην καριέρα του σε όλες τις διοργανώσεις και βραβεύτηκε.

Η τελετή έγινε στην αίθουσα του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», με τον πρόεδρο της «Βασίλισσας», Φλορεντίνο Πέρεθ, να παραδίδει το βραβείο στον Πορτογάλο σούπερ σταρ, ενώ έδωσαν ακόμη το παρόν ο προπονητής των «μερένγκες», Ράφα Μπενίτεθ και όλοι οι συμπαίκτες του.

Στο πλαίσιο της παρουσίασης του Πορτογάλου ήταν παρατεταγμένα όλα τα τρόπαια και τα βραβεία που έχει κατακτήσει ως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης. δηλαδή, το Champions League, ένα πρωτάθλημα Ισπανίας, δυο Copa del Rey, ένα Διηπειρωτικό Συλλόγων, ένα Super Cup Ευρώπης και ένα Super Copa de Espana. Φυσικά οι τρεις "Χρυσές Μπάλες" και τα τρία "Χρυσά Παπούτσια" που έχει κατακτήσει ως παίκτης.

Αφού παρέλαβε το βραβείο (σ.σ. ένα παπούτσι) από τα χέρια του «ισχυρού άνδρα» του συλλόγου, Φλορεντίνο Πέρεθ, ο Ρονάλντο τόνισσε μεταξύ άλλων:

«Αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα αυτό το βραβείο. Ήταν το όνειρό μου από τότε που φόρεσα την φανέλα της Ρεάλ να γίνω ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, να ξεπεράσω τον φίλο μου τον Ραούλ και τον θρύλο της ομάδας, τον Ντι Στέφανο.

Είμαι πολύ ευτυχισμένος και θέλω να πω ότι χωρίς τη βοήθεια των συμπαικτών μου δεν θα τα είχα καταφέρει. Όπως επίσης και του κάθε προπονητή που συνεργάστηκα, του Πελεγκρίνι, του Αντσελότι, του Μουρίνιο και τώρα του Μπενίτεθ», είπε ο άσος της Ρεάλ, ο οποίος στο τέλος ζήτησε συγνώμη από τα ΜΜΕ χρησιμοποιώντας μία έκφραση που προκάλεσε αρκετό γέλιο.

«Θέλω, φυσικά, να ζητήσω συγγνώμη από τα ΜΜΕ με τα οποία ήμουν λίγο βλάκας, αλλά αυτός είμαι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποδόσφαιρο: Εντυπωσιακό ρεκόρ από τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Τσάμπιονς Λιγκ: Μεγάλη βραδιά για Ρονάλντο

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports