Δείτε τι δήλωσε φεύγοντας
Λίγο πριν τα μεσάνυχτα η μητέρα του Αλέξη Τσίπρα, Αρίστη βγήκε από τα γραφεία της Κουμουνδούρου και κατευθύνθηκε προς το αυτοκίνητό της.
Η χαρά της από το αποτέλεσμα των εκλογών δεν κρυβόταν. Όταν ρωτήθηκε από το Newsit.gr αν θέλει να κάνει μια δήλωση για το αποτέλεσμα και την μεγάλη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, η κα Αρίστη Τσίπρα δήλωσε: «Τι να σας πω; Είμαι πολύ χαρούμενη και πολύ υπερήφανη για το γιό μου. Είμαι πολύ χαρούμενη για τα παιδιά μου που είδα πάνω».
Στο γραφείο της Κουμουνδούρου είχαν μεταβεί χθες το βράδυ ο Αλέξης Τσίπρας και η σύζυγός του Μπέτυ αλλά και στενοί συνεργάτες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr