ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Aπό το Λονδίνο στην Αθήνα με ποδήλατο για να μη σβήσει η "Φλόγα"

Κοινοποίηση
Tweet

Μοναδικός του στόχος να μεταδώσει το μήνυμα της αγάπης και να μαζέψει 10.000€

Ο Έλπιδοφόρος και το ποδήλατό του ξεκίνησαν με αφετηρία το Λονδίνο και  έχει τερματισμό την Αθήνα. Μοναδικός του στόχος να μεταδώσει το μήνυμα της αγάπης και να μαζέψει 10.000€ ώστε να προσφέρει στο Σύλλογο Φλόγα, βοηθώντας τ παιδιά με καρκίνο.

Ξεκίνησε λοιπόν το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου από Λονδίνο και θα διασχίσει 8 χώρες, σε 35 ημέρες συμπληρώνοντας 2.500 χιλιόμετρα. Οι χώρες που θα έχουν την τιμή να τον υποδεχτούν θα είναι Αγγλία - Γαλλία - Βέλγιο - Λουξεμβούργο - Γερμανία - Ελβετία - Ιταλία - Ελλάδα.

Όλοι μας μπορούμε να βοηθήσουμε είτε ακολουθώντας τον Έλπιδοφόρο για όσα χιλιόμετρα αντέχουμε, είτε χρηματοδοτώντας την προσπάθειά του για τα παιδιά της Φλόγας μέσω του παρακάτω site.

https://www.giveandfund.com/giveandfund/project/el

Ο Έλπις νιώθει ευτυχισμένος και πλήρης βοηθώντας τον διπλανό του που έχει ανάγκη, μπορεί να γίνει παράδειγμα και έμπνευση για όλους μας προσφέροντας ο καθένας ό,τι μπορεί για την ευτυχία πολλών παιδικών ματιών.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις