CULTURE

/

Πάτρα: Αρχίζουν οι ακροάσεις στα τμήματα της Πολυφωνικής

Κοινοποίηση
Tweet

Το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου

Αρχίζουν το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου, οι ακροάσεις για την ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ του Οργανισμού της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ [Διεύθυνση: Δήμητρα Πίτσου, βοηθός Διεύθυνσης: Ελένη Μουζάκη, πιάνο: Αρετούσα Νικολοπούλου].

Οι ακροάσεις αφορούν σε παιδιά Β΄ έως Ε΄ Δημοτικού και θα πραγματοποιηθούν 11-1 το Σάββατο το πρωί, στις εγκαταστάσεις της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ. Ακροάσεις θα πραγματοποιηθούν επίσης το Σάββατο 12 και 19 Σεπτεμβρίου, οπότε και θα αρχίσουν οι εργασίες του τμήματος.

Επίσης την επόμενη Τρίτη 8 και Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου , 6-7 το απόγευμα, στις εγκαταστάσεις της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ, θα πραγματοποιηθούν οι ακροάσεις για νέα μέλη της ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ του Οργανισμού [Διεύθυνση: Ελένη Παπαδοπούλου- Αραβαντινού, πιάνο: Μαρίνα Μυλωνά]. Οι ακροάσεις θα επαναληφθούν το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Σεπτεμβρίου, 10.30-11 το πρωί.

Θα γίνονται δεκτά, παιδιά ηλικίας ΣΤ΄ Δημοτικού έως Γ΄ Λυκείου, μετά από τη σχετική ακρόαση και εφ’ όσον πληρούν τις προβλεπόμενες καλλιτεχνικές προϋποθέσεις.

Οι ακροάσεις για νέα μέλη της ΝΕΑΝΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ [Διεύθυνση: Ελένη Παπαδοπούλου- Αραβαντινού] της ΜΙΚΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ [Διεύθυνση: Σταύρος Σολωμός, πιάνο: Λούση Χριστοδούλου], του ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥ ΧΟΡΟΥ [Διεύθυνση: Γιάννης Κόττορος], του ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΦΩΝΗΤΙΚΟΥ ΣΧΗΜΑΤΟΣ ‘’ΕΜΜΕΛΕΙΑ’’ [Διεύθυνση- πιάνο: Αρετούσα Νικολοπούλου- Αλμπένα Πένκοβα] και της ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ [Διεύθυνση: Γιώργος Μπουρδόπουλος], πραγματοποιούνται καθημερινά πρωί και απόγευμα.

Οι εργασίες του ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ του Οργανισμού, ΑΝΗΛΙΚΩΝ και ΕΝΗΛΙΚΩΝ [Διεύθυνση: Αθηνά Καλλιμάνη], θα αρχίσουν την πρώτη Τετάρτη του Οκτωβρίου [προεγγραφές γίνονται καθημερινά].

Άρχισαν εν τω μεταξύ και συνεχίζονται πρωί και απόγευμα οι εγγραφές για τις Σχολές του ΩΔΕΙΟΥ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ [Διεύθυνση: Γιώργος Μπουρδόπουλος, Διοικητική Διεύθυνση: Έφη Καββαδία- Ζέρβα]. Για τα τμήματα της ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΚΡΟΥΣΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ και ΚΙΘΑΡΩΝ, για ηλικίες προνηπίου, νηπίου και Α΄ Δημοτικού [έναρξη δραστηριοτήτων 1η Οκτωβρίου] προεγγραφές γίνονται επίσης καθημερινά.

[Πληροφορίες- Γραμματεία ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ κα Αθανασία Παπασταύρου: Κορίνθου 280- Γούναρη, τηλ. 2610 279.679 και 2610 222.248, www.polyphonikipatras.gr,

E-mail: choir@polyphonikipatras.gr]

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Culture