ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Έχει πανσέληνο

Κοινοποίηση
Tweet

Του Σπύρου Μαραγκού

Δεν ξέρω να σου πως αν πρέπει ΝΑΙ ή αν πρέπει ΟΧΙ. Φοβάμαι όπως και εσύ. Τρέμω.. Έμαθα στα εύκολα και στα βολικά. Τα πάντα με δανεικά. Ακόμα και τα «φάρμακα» που παίρνω τις περισσότερες φορές είναι ξένα. Δεν μπαίνω στον κόπο ούτε να ψάξω να βρω τα δικά μου.

Το ΑΤΜ στέρεψε. Σε λίγο θα σβήσει εντελώς και η οθόνη. Λεπτομέρεια. Εδώ και πολύ καιρό έχει αρχίζει και σβήνει η ίδια η ζωή. Η ένδειξη στον παλμογράφο είναι κοντά στην ευθεία γραμμή. Η ιστορία γράφεται τις περισσότερες φορές από τους νικητές. Τους ισχυρούς. Εγώ ξέρω πως στις καρδιές των ανθρώπων μένουν για πάντα οι ηττημένοι. Οι ρομαντικοί. Αυτοί που πεθαίνουν με τα μάτια ανοιχτά.

Ο δρόμος προς το τέλος για κάθε επαναστάτη, θα είναι πάντα μοναχικός. Είτε στην χαράδρα κάποιου βουνού της Ελλάδας, είτε σε κάποιο χωριό της Λατινικής Αμερικής.

Έχει πανσέληνο απόψε και είναι ωραία. Θάλασσα και ουρανός αγκαλιάζονται και σιγοτραγουδούν στο ολόγιομο φεγγάρι. Οι σκέψεις και τα συναισθήματα στολίζουν την ατμόσφαιρα και μόνο ο ήχος του κύματος που χαϊδεύει την μάσκα της πλώρης σπάει την εκκωφαντική σιωπή.  Εκεί, στην μέση του παντού και του πουθενά θα αποφασίσω…

Τι να κάνεις ΕΣΥ;;;;; Ψάξε βρες μόνος σου καλέ μου φίλε. Να θυμάσαι  μόνο ότι …. ο κόσμος αυτός πάντα θα βρίσκεται στα χέρια εκείνων που έχουν το κουράγιο να ονειρεύονται και που παίρνουν το ρίσκο να ζήσουν τα όνειρά τους…!!!

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Σχόλια

Απόψεις