Συνάντηση με τον αρμόδιο Υπουργό ετοιμάζουν στη δημοτική αρχή
Ως ένα πρώτο βήμα για να μπει φρένο και νομικά στην οικοπεδοποίηση και την ανεξέλεγκτη οικοδόμηση της παραλιακής ζώνης της Πάτρας θεωρεί την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που ακυρώνει τις αποφάσεις της ΕΣΑΛ και της σχετικής νομοθεσίας , η Δημοτική αρχή της Πάτρας.
Σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνει:
Η Δημοτική Αρχή θα αξιοποιήσει και τη συγκεκριμένη απόφαση για να αποτραπεί η ιδιωτικοποίηση και η παράδοση της παραλιακής ζώνης στους επιχειρηματίες για κερδοσκοπική εκμετάλλευση.
Η Δημοτική Αρχή προετοιμάζει συνάντηση με τον αρμόδιο υπουργό για να απαιτήσουμε την άμεση και οριστική παραχώρηση ολόκληρης της παραλιακής ζώνης στο Δήμο, γιατί αποτελεί χώρο ζωτικής σημασίας για την καθημερινή ζωή του λαού.
Η ελεύθερη πρόσβαση, η δωρεάν χρήση και η συνολική αξιοποίηση της παραλιακής ζώνης για την κάλυψη των πιεστικών λαϊκών αναγκών στην αναψυχή, την ξεκούραση, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό αποτελούν τη σταθερή πολιτική επιλογή μας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr