Θα ερμηνεύσει όλες τις επιτυχίες της όπως το κομμάτι "Ραντεβού στην παραλία"
Για όσους βρεθούν απόψε στην αμμώδη παραλία της Κουρούτας στο γειτονικό νομό Ηλείας, θα εμφανιστεί live μετά τις 23.00 σε γνωστό στέκι της περιοχής η σέξι τραγουδίστρια Ελένη Φουρέιρα.
Η 27χρονη τραγουδίστρια που έχει γνωρίσει επιτυχία με κομμάτια όπως το «Ραντεβού στην παραλία» ενώ πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε το νέο dance hit με τίτλο «Party Sleep Repeat» σε συνεργασία με διεθνείς συντελεστές όπως ο παραγωγός Steve Daly, θα εμφανιστεί για μια μοναδική συναυλία στο Mango by Θέα, στην Κουρούτα σήμερα Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014 το βράδυ.
Η δημοφιλής τραγουδίστρια αναμένεται να ερμηνεύσει όλες τις μουσικές επιτυχίες της ενώ η εκρηκτική της παρουσία προβλέπεται να ανεβάσει κι άλλο την θερμοκρασία. Ανάμεσα στα κομμάτια που θα πει, θα είναι το "Παίξε μαζί μου", η πολύ μεγάλη της επιτυχία "Reggaeton", "Στου έρωτα τη τρέλα", "Το Μυστικό", "Πιο έρωτας πεθαίνεις", κ.α.
Η Ελένη Φουρέιρα αξίζει να θυμίσουμε ότι βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας και για την σχέση της με τον διεθνή ποδοσφαιριστή και σκόρερ της εθνικής μας ομάδας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, Γιώργο Σαμαρά.
Στην φετινή 11η απονομή των Mad Video Music Awards, η Ελένη Φουρέιρα έκανε μία εμφάνιση έκπληξη που συζητήθηκε πολύ, μαζί με τον Κολομβιανό τραγουδιστή J Balvin, τραγουδώντας σε ντουέτο την επιτυχία του «Tranquilla».
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr