ΑΓΟΡΑ

/

Με πτώση άνοιξε και σήμερα το Χρηματιστήριο

Κοινοποίηση
Tweet

Κια σχετικά χαμηλό τζίρο

Πτωτικές τάσεις επικρατούν στη χρηματιστηριακή αγορά στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης.

O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 11:05 διαμορφώνεται στις 1.193,19 μονάδες σημειώνοντας μικρή πτώση σε ποσοστό 0,23%.

Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 10,945 εκατ. ευρώ.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει άνοδο σε ποσοστό 0,05%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχωρεί σε ποσοστό 0,62%.

Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημειώνουν οι δείκτες των Κατασκευών (+0,39%) και των Τηλεπικοινωνιών (+0,28%), ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες καταγράφουν οι δείκτες των Τραπεζών (-0,53%) και των Προσωπικών Προϊόντων (-0,42%).

Ανοδικά κινούνται 24 μετοχές, 23 πτωτικά και 6 παραμένουν σταθερές.

Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές: Centric Πολυμέσα +5,51%, Επίλεκτος +4,17%, Creta Farms +3,97% και Kleemann +1,33%.

Τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές: Ιντραλότ -2,08%, Profile -2,08%, Σιδενόρ -2,04% και Σαράντης -1,88%.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Αγορά