ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νεαρές καλλονές εκπαιδεύονται για να μεγαλώσουν Βασιλιάδες!

Κοινοποίηση
Tweet

Πρόκειται για το Norland College που λειτουργεί εδώ και 120 έτη στην Αγγλία

Ένα κολλέγιο στη Βρετανία έχει αναλάβει την εκπαίδευση νεαρών… καλλονών οι οποίες μόλις αποφοιτήσουν θα είναι έτοιμες να βρεθούν κοντά στα παιδιά πλουσίων και μεγαλοαστών σε όλη τη χώρα!

Πρόκειται για το Norland College που λειτουργεί εδώ και 120 έτη στην Αγγλία. Πρόσφατες φωτογραφίες απεικονίζουν αιθέριες υπάρξεις να ποζάρουν με καυτά σορτσάκια να φλερτάρουν, καταναλώνοντας παράλληλα μεγάλες δόσεις αλκοόλ. Πρόκειται για φοιτήτριες του εν λόγω κολλεγίου, οι οποίες παραβίασαν τους κανονισμούς της σχολής, που απαγορεύουν το κάπνισμα, την κατανάλωση αλκοολούχων ποτών και fast food.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, από τη συγκεκριμένη σχολή έχουν αποφοιτήσει οι νταντάδες των Γουίλιαμ και Χάρι καθώς και του νεαρού πρίγκιπα Τζορτζ.






Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις