ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Τατσόπουλος: Το εκτόπισμα του Πύρρου Δήμα τρόμαξε τον Μίχο

Κοινοποίηση
Tweet

«Εγώ ούτε το βούλωσα ούτε κουνήθηκα από την θέση μου»

Το περιστατικό που συνέβη το μεσημέρι στα έδρανα της Βουλής περιέγραψε με τον δικό του τρόπο ο Πέτρος Τατσόπουλος ο οποιός λίγο έλειψε να έρθει στα χέρια με τον βουελυτή της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μίχο.

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ ο Πέτρος Τατσόπουλος ευχαρίστησε τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Πύρρο Δήμα, τονίζοντας ότι χωρίς την παρέμβαση του ίδιου δεν ξέρει τι θα συνέβαινε.

Τόνισε χαρακτηριστικά ότι, τη στιγμή που βρισκόταν στο βήμα ο Χρήστος Παππάς, ο βουλευτής της ΧΑ, Νίκος Μίχος, κινήθηκε απειλητικά εναντίον του φωνάζοντας «βούλωστο, βούλωστο».

Σημείωσε ότι ακόμη και ο ίδιος ο Παππάς που τον έβλεπε να κινείται προς το μέρος του του φώναζε να σταματήσει, ωστόσο, εκείνος συνέχισε.

«Εγώ ούτε το βούλωσα ούτε κουνήθηκα από την θέση μου» αναφέρει ο Πέτρος Τατσόπουλος και συνεχίζει «Εκείνη την στιγμή σηκώθηκε ο Πύρρος Δήμας και του είπε "κάτσε πίσω "και όντως ο Μίχος σταμάτησε.

«Μόνο στο εκτόπισμα του Πύρρου Δήμα μπορούν να καταλάβουν οι σφίχτερμεν που έχουν τη νοημοσύνη κατσαρίδας» σχολίασε ο ανεξάρτητος βουλευτής.

«Οι άνθρωποι είναι τραμπούκοι, μόνο αυτούς τους τρόπους γνωρίζουν» πρόσθεσε ο κ. Τατσόπουλος.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις