ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

/

Περιοδεία του Δημάρχου Θάνου Καρπή στην Τ.Κ. Μανεσίου & την Τ.Κ. Χιόνας της Δ.Ε Τριταίας

Κοινοποίηση
Tweet

Ο Δήμαρχος έτυχε της θερμής υποδοχής των κατοίκων

Ο Δήμαρχος Ερυμάνθου και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος κύριος Θάνος Καρπής  επισκέφθηκε το Μάνεσι της Δ.Ε. Τριταίας  το Μαστραντώνη και το Γολέμι καθώς και την Τ.Κ. Χιόνας  για να συνομιλήσει με τους κατοίκους στο πλαίσιο των προεκλογικών του περιοδειών !

Ο κύριος Καρπής , ανέφερε πως κατα την διάρκεια της θητείας του παρά τα χρέη που κληρονομήθηκαν, η δημοτική αρχή κατάφερε  τους δύσκολους καιρούς που διανύει η χώρα . να επιτύχει ένα σημαντικό έργο στο οποίο περιλαμβάνονται πέραν των άλλων έργα που εντάχθηκαν στο ΕΣΠΑ ,  διακανονισμός χρεών ,  ολοκλήρωση μελετών για αναπτυξιακά έργα καθώς και η υλοπoίηση  ενός εύρους δραστηριοτήτων.

Ο Δήμαρχος έτυχε της θερμής υποδοχής των κατοίκων . Απο τη συζήτηση και την ανάλυση της θητείας , η μόνη εντύπωση που μπορεί να αποκομισθεί , είναι αυτη της δραστήριας και μάχιμης δημοτικής αρχής , η οποία ως παράταξη  διαθέτει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την επόμενη θητεία , το οποίο θα συντελέσει στην βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των κατοίκων του Ερυμάνθου ! Στην περιοδεία μετείχε πλήθος υποψηφίων της παράταξης Συμπόρευση Για Τον Ερύμανθο .

Σήμερα θα συνεχιστούν οι περιοδείες στην Αγ. Μαρίνα στο Ξηροχώρι στη Δροσιά και το Κούμπερι

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Εκλογές 2014