WELL BEING

/

Με ρωτάτε και σας απαντώ…..

Κοινοποίηση
Tweet

Της Νίκης Μελικίδου

Υπάρχουν πολλά κι ενδιαφέροντα ερωτήματα από αναγνώστες και αναγνώστες των σημειωμάτων μας σε κάποια από αυτά θα απαντήσω σήμερα και για τα υπόλοιπα θα επανέλθω, καθώς και για τη σωστή πληροφόρηση νέων αναγνωστών. Τα ερωτήματά σας, είναι τα εξής:

Το κοινό είναι πολλές φορές σε σύγχυση σχετικά με την σωστή επιλογή των επαγγελματικών χώρων. Που πρέπει να απευθυνόμαστε για την επίλυση των προβλημάτων της εξωτερικής μας εμφάνισης, για το πρόσωπο και το σώμα;

Οι υπεύθυνοι χώροι είναι οι γιατροί, πλαστικοί χειρουργοί και δερματολόγοι και τα νόμιμα Ινστιτούτα Αισθητικής. Σ’ αυτά αντιμετωπίζονται τα προβλήματα του αδυνατίσματος και της κυτταρίτιδας, η μόνιμη αποτρίχωση σε όλα τα σημεία του προσώπου και του σώματος, η περιποίηση του δέρματος(καθαρισμός προσώπου, ανάπλαση δέρματος, η ακμή, η ξηρότητα κλπ.), η βαφή των φρυδιών, χειλιών και ματιών διάρκειας έως και 7 χρόνια. Επιλέξτε τον σωστό χώρο, μετά από έρευνα αγοράς για να αποφύγετε δυσάρεστες εκπλήξεις, νόμιμο χώρο με φροντίδες που έχουν βάση στην υπευθυνότητα, την συνέπεια και την αποτελεσματικότητα. Σας διαβεβαιώνω ότι αυτοί οι χώροι υπάρχουν και δεν θα σας απογοητεύσουν. Στους γιατρούς απευθυνόμαστε για επεμβατικές θεραπείες (πλαστικές προσώπου και σώματος, ενέσιμες θεραπείες κλπ.)

Πώς μπορεί να προφυλαχθεί το κοινό, ώστε να επιλέξει σωστά τον επαγγελματικό χώρο;

Η προσωπική επικοινωνία βοηθάει ώστε να διακρίνουμε τη σοβαρότητα του χώρου. Όταν σας ζητούν να προπληρώσετε όλη την παροχή υπηρεσιών φύγετε αμέσως. Ο χρόνος λειτουργίας του χώρου είναι εγγύηση, αν είναι αυτός ο χρόνος μακρύς. Η επαγγελματική «επιβίωση» σημαίνει υπεύθυνη επαγγελματικότητα. Επίσης η πληροφόρηση από την αγορά, όταν μάλιστα η πόλη δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλη, είναι δυνατό εχέγγυο. Ακόμη εμπιστευθείτε το ένστικτό σας, που στις γυναίκες είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένο.

Ποια μέθοδος αποτρίχωσης είναι η πιο αξιόπιστη;

Για μόνιμη αποτρίχωση, δύο είναι οι αξιόπιστες μέθοδοι. Η αποτρίχωση με βελόνα κι η αποτρίχωση με laser. Η αποτρίχωση με ηλεκτρόλυση(βελόνα) είναι πολύ παλιά μέθοδος, που η άσκησή της χρειαζόταν μεγάλη επιδεξιότητα κι εμπειρία για να μην δημιουργηθούν σημάδια. Επίσης ήταν επώδυνη κι η καθυστέρηση της θεραπείας χρονοβόρα, ενώ αφορούσε μόνο περιορισμένες περιοχές. Με τα laser αποφεύγεται ο πόνος, υπάρχει η δυνατότητα αποτρίχωσης σε εκτεταμένες περιοχές και φυσικά δεν επιβαρύνεται ο ψυχισμός του ατόμου. Με την μέθοδο laser όμως δεν αντιμετωπίζονται οι ξανθές και λευκές τρίχες. Αυτές αποτριχώνονται μόνο με βελόνα.

Σας ευχαριστώ και θα συνεχίσουμε με ερωτήματά σας και στο επόμενο σημείωμά μας, ενώ είναι πάντα καλοδεχούμενα και καινούρια!

Νίκη Μελικίδου
Κορίνθου 208
Τηλ.: 2610 272694
niki_melikidou@yahoo.gr
www.melikidou.gr

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Well Being