ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Για τους άπορους θα μαγειρεύουν απο το Σεπτέμβριο οι Μάγειρες της Αχαϊας! - Όλα έτοιμα για την Ευρωπαϊκή Συνάντηση Γεύσεων

Κοινοποίηση
Tweet

Συνάντηση του Δημάρχου με τους Μάγειρες της Αχαΐας

Τον Δήμαρχο Πατρέων Γιάννη Δημαρά, επισκέφθηκαν το πρωί της Τρίτης, ο Σύλλογος Μαγείρων Αχαΐας, στο πλαίσιο της Γαστρονομικής Συνάντησης της Δυτικής Ελλάδας, που θα γίνει στην Πάτρα, με τη συμμετοχή 400 σεφ από τον Σύλλογο Μαγείρων της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος.

Τα μέλη του Συλλόγου, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον Δήμαρχο και να ζητήσουν την πολυεπίπεδη στήριξη του Δήμου, ενώ παράλληλα τον ενημέρωσαν ότι τίθενται στη διάθεση του Δημάρχου, προκειμένου να βοηθήσουν την προσφορά  συσσιτίων στους έχοντες ανάγκη.

Ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε για την έμπρακτη στήριξη στην προσπάθειά τους να προβάλλουν την τοπική κουζίνα και όλων των συναφών με τη μαγειρική τοπικών προϊόντων σε όλη την Ελλάδα, ενώ σε ό,τι αφορά τα συσσίτια, δέχθηκε με μεγάλη ικανοποίηση την πρόταση των μαγείρων και συμφωνήθηκε ότι αν όλα πάνε καλά από πλευράς χορηγών, από τον Σεπτέμβριο τα μέλη του Συλλόγου Μαγείρων Αχαΐας θα μαγειρεύουν κάθε Σαββατοκύριακο για τη σίτιση των απόρων του Δήμου.

Το Φεστιβάλ Ευρωπαϊκή Συνάντηση Γεύσεων οι κουζίνες της Ευρώπης θα διεξαχθεί στο Αθλητικό Κέντρο – Τόφαλος Πάτρας στις 11, 12 και 13 Απριλίου 2014.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις