CULTURE

/

Συναυλία με ύμνους της Μεγάλης Εβδομάδας αυτή τη Δευτέρα στο ναό του Αγίου Ανδρέου Πατρών

Κοινοποίηση
Tweet

Με τον Βυζαντινό χορό του Πρωτοψάλτη Αριστείδη Μπουχάγιερ

Μία συναυλία με Ύμνους της Μεγάλης Τεσσαρακοστής και της Μεγάλης Εβδομάδας, ενόψει της εορτής του Πάσχα θα πραγματοποιηθεί αυτή την Δευτέρα 7 Απριλίου 2014 στις 20.00, στο νέο ιερό ναό του Αγίου Ανδρέα.

Το πρόγραμμα  της συναυλίας, έχει επιμεληθεί και θα αποδώσει ο Βυζαντινός Χορός του Πατρινού χοράρχη, Πρωτοψάλτη του ιερού ναού Αγίου Ανδρέου, και καθηγητή εκκλησιαστικής Βυζαντινής μουσικής Αριστείδη Μπουχάγιερ.

Ο καλλίφωνος Αριστείδης Μπουχάγιερ ως γνωστόν έχει διατελέσει κατά το παρελθόν και νομαρχιακός σύμβουλος ενώ είναι και Περιφερειακός Σύμβουλος στο περιφερειακό συμβούλιο Δυτικής Ελλάδος.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Culture