Επίθεση του τομεάρχη των ΑΝ.ΕΛ. κατά των εκπροσώπων της Πολιτείας
Ευχές στα... γαλλικά αντάλλαξαν οι επίσημοι, στο Αργοστόλι, θέλοντας να αποτίσουν φόρο τιμής στους αγωνιστές της επανάστασης του 1821.
Μετά την κατάθεση στεφάνων, ο τομεάρχης των ΑΝ.ΕΛ., στην Κεφαλονιά, Γεράσιμος Πετράτος, επιτέθηκε φραστικά στους εκπροσώπους της Πολιτείας, χαρακτηρίζοντάς τους- μεταξύ άλλων- εφιάλτες και τονίζοντας ότι πρέπει να ντρέπονται.
Σύμφωνα με το Epta.tv, οξύτατη ήταν η αντίδραση του αντιπεριφερειάρχη, Σωτήρη Κουρή. Ακολούθησε ...διάλογος για το ποιος από τους δύο έπρεπε να «βγάλει το σκασμό». Έτσι, οι δύο άνδρες βρέθηκαν ...πρόσωπο με πρόσωπο και χρειάστηκε η παρέμβαση της αστυνομίας για να τους χωρίσει.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr