Φέτος επέλεξε τη HORECA μετά το περσινό πετυχημένο φεστιβάλ γαστρονομίας του «Κερνάμε Ελλάδα» στην Αμαλιάδα
Το Ι.ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ επικυρώνει το υψηλό επίπεδο σπουδών που παρέχει και επεκτείνει τη διεισδυτικότητα του στην ξενοδοχειακή αγορά και τη μαζική εστίαση συμμετέχοντας στην 9η HORECΑ στις 7-10 Φεβρουαρίου στην Αθήνα.
Στα πλαίσια του 7ου Forum Γαστρονομίας «GReat cuisine by Chef’s Club of Greece» το Ι.ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ θα είναι ένας από τους 12 εκπαιδευτικούς φορείς πανελληνίως που θα παρουσιάσει Μπουφέ Ελληνικής Γαστρονομίας προσδίδοντας τοπικό χαρακτήρα στο μενού καθώς σε συνεργασία με τη βραβευμένη εταιρία ΧΕΛΜΟΣ, τα αναγνωρισμένα κεραμικά ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ, το ανερχόμενο Κτήμα Ορφανός και τη γνωστή ποτοποιία Chris θα αναδείξει τα Πατρινά προϊόντα.
Η διεθνής ακτινοβολία και το κύρος της μεγαλύτερης έκθεσης στην Ελλάδα που προσελκύει χιλιάδες επαγγελματίες του είδους ήταν τα κριτήρια που φέτος επέλεξε το Ι.ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ να συμμετέχει συνδέοντας τους σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης με τις επιχειρήσεις και συγχρόνως στηρίζοντας την πλέον επιτυχημένη διοργάνωση για την προβολή του ελληνικού γαστρονομικού τουρισμού.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr