Παραλίγο άσχημη κατάληξη να είχε περιστατικό που συνέβη την ώρα του σεισμού σε γνωστό καφέ της Πρέβεζας
Ο σεισμός που χτύπησε την Κεφαλονιά λίγο πριν τις 16:00, έγινε αρκετά αισθητός και στην Πρέβεζα, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που βγήκαν στους δρόμους.
Η ένταση και η διάρκεια ήταν κάτι που δεν έχουν συνηθίσει οι κάτοικοι της Πρέβεζας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του pamepreveza.gr, την ώρα του σεισμού σε γνωστό καφέ της Πρέβεζας έπεσε από τον τοίχο πίνακας και χτύπησε στο κεφάλι πελάτη.
Η ανυποψίαστη νεαρή γυναίκα την ώρα του σεισμού έπινε τον καφέ της χωρίς να μπορεί να φανταστεί τι θα επακολουθούσε.
Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο, αφού η άτυχη γυναίκα δεν αισθάνονταν καλά και ζαλίζονταν και έτσι το ασθενοφόρο την μετέφερε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους και περαιτέρω ιατρικούς ελέγχους.
Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr