ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Έντονες οι αντιδράσεις για το...ξήλωμα των φωτιστικών που είχαν τοποθετήσει οι καταστηματάρχες στην Παντανάσσης!

Κοινοποίηση
Tweet

Τι συνέβη χθες στον πεζόδρομο

Μια κίνηση που εντυπωσίασε όλη την Πάτρα και κέρδισε τα συγχαρητήρια όλων των πολιτών πήγε στον βρόντο σύμφωνα με απόφαση του Δήμου Πατρέων.

Στις 2 Δεκεμβρίου οι καταστηματάρχες που δραστηριοποιούνται στον πεζόδρομο της Παντανάσσης αποφάσισαν με δική τους πρωτοβουλία και έξοδα να τοποθετήσουν φωτιστικά στην οδό φωτίζοντας έτσι το στενό που μέχρι πρότινος ήταν αδιάφορο.

Χθες 23 Ιανουαρίου ενώ οι επιχειρηματίες είχαν πάρει άδεια από τον δήμαρχο, συνεργείο του Δήμου ξήλωσε τον φωτιστικό διάκοσμο, παρά τα παράπονα των ιδιοκτητών των καταστημάτων, που παρακολουθούσαν απορημένοι και εξοργισμένοι την επιχείρηση-σκούπα.

Σύμφωνα με τον κ. Νίκο Δαλαβούρα ο οποίος μίλησε στο Patras Events όταν ρώτησαν γιατί το κάνουν αυτό πήραν την απάντηση ότι τα «φωτιστικά δεν τηρούσαν τις προϋποθέσεις». Ποιες προϋποθέσεις? Το ίδιο αναρωτιούνται και οι υπόλοιποι ιδιοκτήτες των μαγαζιών που στεγάζονται στον πεζόδρομο.

Ο δήμαρχος βέβαια τους διαβεβαίωσε πως μετά το Καρναβάλι θα τα ξανακρεμάσουν οι ίδιοι με δική τους επιβάρυνση και ότι γενικά το θέμα θα συζητηθεί αργότερα.

Τώρα ποιον ενοχλούσαν τα φωτιστικά - πορτατίφ, που φώτισαν με άποψη την οδό Παντανάσσης παραμένει αναπάντητο ερώτημα.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις