ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Νίκος Τσούκαλης ...υποδέχεται τη Φώφη Γεννηματά στην Πάτρα

Κοινοποίηση
Tweet

Ζητά να επισκεπτεί τη "ΜΕΡΙΜΝΑ"

Ο Νίκος Τσούκαλης έκανε την εξής δήλωση σχετικά με την μεθαυριανή επίσκεψη της υφυπουργού Φώφης Γεννηματά στην Πάτρα: "Καθήκον να επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις  του ιδρύματος «ΜΕΡΙΜΝΑ» έχει, κατά την παραμονή της στην Πάτρα, η αρμόδια Υφυπουργός κ. Φώφη Γεννηματά.

Η επίσκεψη είναι αναγκαία προκειμένου  να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι το διακύβευμα από την ενδεχόμενη διακοπή λειτουργίας του.

Η κ. Γεννηματά και το Υπουργείο είναι σοβαρά εκτεθειμένοι τόσο απέναντι στα παιδιά, τους γονείς  και τους εργαζόμενους του  ιδρύματος, όσο και προς ολόκληρη  την τοπική κοινωνία από τη  μη διατύπωση  εκ μέρους της αποτελεσματικών και βιώσιμων λύσεων, για την απρόσκοπτη συνέχιση λειτουργίας του ιδρύματος, σύμφωνα και με τις προτάσεις που έχουν καταθέσει οι φορείς του."

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις