SPORTS

/

Αποφάσεις ΚΟΕ για Α1 Εθνική ανδρών

Κόντης Γιάννης
Κοινοποίηση
Tweet

Με έναν ξένο τη νέα σεζόν - Το πρωτάθλημα ξεκινά 30 Οκτωβρίου

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε την Τρίτη το απόγευμα στην ΚΟΕ παρουσία των σωματείων που θα λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής πόλο ανδρών, όπου πάρθηκαν αποφάσεις ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.Το σημαντικότερο θέμα ήταν οι ξένοι, πόσους δηλαδή θα έχει δικαίωμα μία ομάδα να έχει στο ρόστερ της.

Μετά από ψηφοφορία των σωματείων αποφασίστηκε να έχει έναν αντί για δύο όπως ίσχυε μέχρι σήμερα, υπέρ του μέτρου αυτού ήταν και τα δύο πατρινά ναυταθλητικά σωματεία ΝΟΠ (εκπροσωπήθηκε από τον Λάμπρο Αναστασόπουλο) και ΝΕΠ (εκπροσωπήθηκε από τον Θόδωρο Κανελλόπουλο), ενώ αντίθετοι ήταν μόνο Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός.

Από 'κει και πέρα, το πρωτάθλημα ορίστηκε να ξεκινήσει στις 30 Οκτωβρίου και να τελειώσει (κανονική διάρκεια) στο τέλος Απριλίου, ενώ τα πλέι οφ θα γίνουν μέσα στον μήνα Μάιο.

Ο κανονισμός των πλέι οφ αλλάζει καθώς σε αυτά θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής μόνο οι τέσσερις ομάδες που θα τερματίσουν πρώτες στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, ενώ ο πέμπτος βγαίνει απ' ευθείας Len Trophy.

Από ΄κει και έπειτα, ανακοινώθηκε στα σωματεία ότι οι προπονητές θα πρέπει οπωσδήποτε να έχουν κάρτα εξασκήσεως επαγγέλματος ενώ τα κολυμβητήρια που θα δηλωθούν ως έδρες θα πρέπει να έχουν άδεια λειτουργίας.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports