ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πέθανε η 16χρονη που είχε τραυματιστεί σοβαρά στο πολύνεκρο τροχαίο στην Άρτα

Κοινοποίηση
Tweet

Μετά από 20 ημέρες σκληρής μάχης

Δεν  άντεξε το άτυχο κορίτσι που είχε τραυματιστεί βαρύτατα στο πολύνεκρο τροχαίο που είχε γίνει την 1η Αυγούστου στην εθνική οδό Αντιρρίου - Άρτας. Μετά από 20 ημέρες σκληρής μάχης, υπέκυψε σήμερα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου της Άρτας όπου νοσηλευόταν.

Η 16χρονη κοπέλα είχε θεωρηθεί από την πρώτη στιγμή κλινικά νεκρή και οι γιατροί έδιναν απειροελάχιστες ελπίδες να καταφέρει να επιζήσει. Τελικά, άφησε την τελευταία της πνοή βυθίζοντας ακόμη περισσότερο στο πένθος την οικογένειά της που είχε ήδη χάσει τη 43χρονη μητέρα και τον 13χρονο αδελφό της, αλλά και την 31χρονη αδελφή της μητέρας της! Από το ίδιο αυτοκίνητο είχαν τραυματιστεί σοβαρά αλλά χωρίς να κινδυνεύει η ζωή τους μια 15χρονη και ένα αγοράκι τριών χρόνων.

Την τραγωδία είχε προκαλέσει το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 45χρονος άνδρας, όταν πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε μετωπικά με στο οποίο βρίσκονταν τα μέλη της οικογένειας που πήγαιναν για μπάνιο. Ο βαριά τραυματισμένος οδηγός είχε παντρευτεί λίγες ημέρες νωρίτερα στο Αίγιο και πήγαινε στην Άρτα τους γονείς του ηλικίας 84 και 69 χρόνων, οι οποίοι ανασύρθηκαν νεκροί από το αυτοκίνητο.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις