Συγκομιδή 35 μετάλλιων για τους μικρούς κολυμβητές και κολυμβήτριες της ομάδας
Βροχή μεταλλίων για την προαγωνιστική ομάδα κολύμβησης της ΝΕΠ, η οποία συμμετείχε στο Θερινό πρωτάθλημα, που πραγματοποιήθηκε στο Αργοστόλι της Κεφαλλονιάς. Τα «δελφίνια» κατέκτησαν συνολικά 35 μετάλλια, 14 χρυσά, 15 ασημένια και 6 χάλκινα, γεγονός που δείχνει την εξαιρετική δουλειά που κάνουν στον σύλλογο η Μαριάνα Δημητροπούλου και οι συνεργάτες της.
Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως η έμπειρη προπονήτρια θα ανανεώσει τις επόμενες ημέρες τη συνεργασία της με τη ΝΕΠ και για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Να σημειωθεί ότι η διοίκηση της ΝΕΠ εξέδωσε ανακοίνωση, δίνοντας πολλά συγχαρητήρια στους μικρούς κολυμβητές και κολυμβήτριες της ομάδας.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr