CULTURE

/

3.000 θεατές παρακολούθησαν στην Πάτρα τις 9 παραστάσεις των "Τρωάδων" που πάνε Επίδαυρο

Κοινοποίηση
Tweet

Το θέατρο ευχαριστεί όσους συνέβαλλαν στην υλοποίηση της παραγωγής

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο πρώτος κύκλος παραστάσεων των ΤΡΩΑΔΩΝ του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Θοδωρή Αμπαζή, στο Κάστρο της Πάτρας.

3.000 θεατές παρακολούθησαν τις εννέα παραστάσεις , στο νέο θέατρο που διαμορφώθηκε στην Τάφρο του Επταπυργίου για τη καλοκαιρινή παραγωγή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Πάτρας , με την Άννα Κοκκίνου στο ρόλο της Εκάβης, την Κατερίνα Διδασκάλου, την Κόρα Καρβούνη, τον Κωνσταντίνο Αβαρικιώτη, τον Απόστολο Πελεκάνο και τη συμμετοχή της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων του Δήμου Πατρέων «Θ.Τσιπινάκης».

Το θέατρο ευχαριστεί όσους συνέβαλλαν στην υλοποίηση της παραγωγής αυτής: τον Δήμο Πατρέων , το Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας , την ΣΤ Εφορία Αρχαιοτήτων, τους μουσικούς και λυρικούς τραγουδιστές της ομάδας ΟΠΕΡΑ του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Πάτρας, την φωτογραφική Ομάδα του ΑΣΤΟ και τα ΜΜΕ της Πάτρας, καθώς και τους  χορηγούς και υποστηρικτές του θεάτρου, όπως τις  εταιρείες :Καλλιμάνη, Λουξ, την Εθνική Τράπεζα, το ξενοδοχείο ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ, την SUPERFAST FERRIES, τα πρακτορεία  Fastravel-Κεραμιδάς,  το Μarie Travel, τo E-XELL, την Αchaia Clauss, την Αθηναική Ζυθοποιία, την Γέφυρα, τον Δικηγορικό και Ιατρικό Σύλλογο, το ΙΕΚ ΑΚΜΗ, τα SEPHORA κλπ.

Οι επόμενες παραστάσεις θα δοθούν στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου στο πλαίσιο του Ελληνικού Φεστιβάλ στις 23 και 24 Αυγούστου 2013.

 

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Culture