ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συνελήφθη και πάλι ο Ραπτόπουλος της Express Service για χρέη

Κοινοποίηση
Tweet

Για μη καταβολή ασφαλιστικών εισφορών προς το ΙΚΑ

Αστυνομικοί του τμήματος Αναζητήσεων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν σήμερα το πρωί τον Γιάννη Ραπτόπουλο ιδιοκτήτη της Express Service για μη καταβολή ασφαλιστικών εισφορών προς το ΙΚΑ, που προσεγγίζουν τα 1,3 εκατ. ευρώ, ποσό που αφορά τον περασμένο Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο του 2013. Ο Ραπτόπουλος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα που τον παρέπεμψε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο, από το οποίο πήρε αναβολή και αφέθηκε ελεύθερος μέχρι τη δίκη.

Την Πέμπτη, ο 70χρονος επιχειρηματίας είχε απολογηθεί σε ειδικό ανακριτή της Θεσσαλονίκης για μη απόδοση ΦΠΑ ύψους σχεδόν 8 εκατ. ευρώ.

Εισαγγελέας και ανακριτής τον είχαν αφήσει ελεύθερο με χρηματική εγγύηση ύψους 100.000 ευρώ και τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις