Πρόκειται να συμμετάσχει στο ερχόμενο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της Γ΄ Κατηγορίας
Με γνώμονα την αγάπη τους για τον αθλητισμό και ειδικά το ποδόσφαιρο, μια παρέα νέων ανθρώπων, ίδρυσε τον Ολυμπιακό Ζαρουχλεΐκων, που πρόκειται να κάνει την εμφάνισή του, στο ερχόμενο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της Γ΄ Κατηγορίας.
Στόχος των ιθυνόντων του Ολυμπιακού, είναι να γίνει η ομάδα της γειτονιάς, επιθυμώντας παράλληλα τη στήριξη όλων των κατοίκων της γύρω περιοχής. Πρόεδρος της ομάδας είναι ο Χρήστος Βλάχος, Αντιπρόεδρος ο Ανδρεάς Μαρκάτος, Γενικός Γραμματέας ο Ανδρέας Αλεξάνδρου, Ταμίας ο Γιώργος Αλεξάνδρου και Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων ο Βασίλης Δίπλας. Τη θέση προπονητή ανέλαβε ο Αιμίλιος Βελλής.
Ήδη την περασμένη Κυριακή, μέλη του Δ.Σ. συναντήθηκαν και γευμάτισαν σε άκρως οικογενειακή ατμόσφαιρα, καταστρώνοντας παράλληλα, τα σχέδια τους, που έχουν ως πρώτιστο στόχο το μεταγραφικό κομμάτι, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα άκρως δυναμικό σύνολο ποδοσφαιριστών.
Από εκεί και πέρα η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας, έχει οριοθετηθεί για τα μέσα Αυγούστου, προκειμένου να ξεκινήσει η προετοιμασία των αθλητών, για τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις σε Κύπελλο και Πρωτάθλημα.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr