ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Στη... θέση του σήμερα το πρωί ο Τσοχατζόπουλος

Κοινοποίηση
Tweet

Επέστρεψε στο δικαστήριο

Στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων κάθεται και πάλι, μετά από απουσία πολλών ημερών, ο Ακης Τσοχατζόπουλος, ο οποίος στις 24 Μαίου αποχώρησε από τη διαδικασία με αφορμή την -με επιφύλαξη- απόφαση του δικαστηρίου να μην κληθούν άμεσα να καταθέσουν τα πρώην μέλη του ΚΥΣΕΑ.

Ο κατηγορούμενος πρώην υπουργός είχε προαναγγείλει την επιστροφή του στην αίθουσα του δικαστηρίου μέσω των συνηγόρων του, οι οποίοι είχαν δηλώσει πως επιθυμία του είναι να λάβει ενεργό ρόλο στην ακροαματική διαδικασία.

Οι συνήγοροί του είχαν επαναφέρει ακόμη το αίτημά τους να κληθούν να καταθέσουν τα μέλη του ΚΥΣΕΑ της επίμαχης περιόδου.

Αυτή την ώρα καταθέτει η πρώην σύζυγος του Νίκου Ζήγρα.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις