ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Γερμανία: Η BMW προσλαμβάνει "πιλοτικά" Ισπανούς ανέργους

Κοινοποίηση
Tweet

Ηλικίας από 18 έως 25 ετών

Η BMW θα προσλάβει έναν μικρό αριθμό άνεργων νεαρών Ισπανών για να εργαστούν στην Γερμανία στο πλαίσιο ενός πιλοτικού προγράμματος με στόχο να συνδράμει τις χώρες πελάτες της.

Εικοσιπέντε Ισπανοί, ηλικίας 18 με 25, θα εκπαιδευτούν για έναν χρόνο στα κεντρικά της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας στο Μόναχο, δήλωσε σήμερα στην εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung η επικεφαλής του τμήματος ανθρωπίνου δυναμικού Μιλάγκρος Κάινα-Αντρέε.

Η Κάινα-Αντρέε, η οποία εντάχθηκε στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας τον περασμένο χρόνο, είπε ότι το πρόγραμμα θα μπορεί να επεκταθεί σε άλλες χώρες--όπως η Ιταλία ή η Ελλάδα--αν επιτύχει.

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις