ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Οικονομική βοήθεια στην Ελλάδα για το μεταναστευτικό υποσχέθηκε η Επίτροπος Μάλστρομ

Κοινοποίηση
Tweet

Συνάντηση σήμερα με Δένδια

Με την επίτροπο, αρμόδια για τις εσωτερικές υποθέσεις της ΕΕ Σεσίλια Μάλμστρομ, συναντήθηκε το πρωί στο γραφείο του ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας.

Μετά τη συνάντηση ο κ. Δένδιας ξενάγησε την κ. Μάλμστρομ στις εγκαταστάσεις των επιτροπών ασύλου που βρίσκονται δίπλα στο υπουργείο, στο παλαιό κτίριο της ΕΡΤ, στη συμβολή των λεωφόρων Μεσογείων και Κατεχάκη.

Η κ. Μάλμστρομ δήλωσε ότι είναι ικανοποιημένη από αυτά που είδε. Όπως είπε, έχουν γίνει θετικά βήματα, αλλά υπάρχουν κάποια προβλήματα τα οποία, όμως, θα ξεπεραστούν. Η επίτροπος τόνισε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι αποφασισμένη να βοηθήσει οικονομικά την Ελλάδα, η οποία ενώ περνάει μεγάλη οικονομική κρίση, δέχεται τον μεγαλύτερο όγκο μεταναστευτικών ροών στην Ευρώπη.

Ο υπουργός κ. Δένδιας, επισήμανε ότι οι εγκαταστάσεις ασύλου, που διαθέτει αυτήν τη στιγμή η χώρα μας, αποτελούν πρότυπο στην Ευρώπη και υπογράμμισε την ανταπόκριση της Ευρωπαϊκής Ένωσης να παρέχει χρηματοδότηση για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού προβλήματος.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις