SPOTLIGHT

/

Η Μόνικα και η Φοίβη παραμένουν “Φιλαράκια”

Κοινοποίηση
Tweet

Μπορεί να έχουν περάσει σχεδόν 19 ολόκληρα χρόνια από το πρώτο επεισόδιο των αγαπημένων ‘Friends’... αλλά

Μπορεί να έχουν περάσει σχεδόν 19 ολόκληρα χρόνια από το πρώτο επεισόδιο των αγαπημένων ‘Friends’ και 9 χρόνια από την τελευταία φορά που η παρέα εμφανίστηκε στο πλατό για το τελευταίο γύρισμα της σειράς, όμως η Courteney Cox και η Lisa Kudrow (Μόνικα και Φοίβη), δείχνουν ότι εξακολουθούν να διατηρούν την φιλία τους.

Οι δύο ηθοποιοί βρέθηκαν μαζί σε μία εκδήλωση στην Santa Monica αποδεικνύοντας πως η καλή τους σχέση διατηρείται όλα αυτά τα χρόνια.

Μετά τη λήξη της σειράς και οι 6 ‘φίλοι’ συνέχισαν την καριέρα τους, άλλοι στην τηλεόραση και άλλοι στον κινηματογράφο παρόλο που κάποιοι από την ‘παρέα’ έκαναν πιο επιτυχημένες δουλειές από τους υπόλοιπους.

Αυτό το διάστημα η Courtney Cox εμφανίζεται στο “Cougar Town” και η Lisa Kudrow στο  “Web Therapy”.

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight