ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αυτή την ώρα χειρουργείται ο 15χρονος μαθητής από την Πάτρα

Κοινοποίηση
Tweet

Κοντά του οι ευχές όλης της χώρας

Στις 2 το μεσημέρι  μπήκε στο χειρουργείο ο 15χρονος μαθητής από την Πάτρα ο οποίος μεταφέρθηκε σε ιατρικό κέντρο του Αννόβερο, στη Γερμανία. Η επέμβαση που είχε προγραμματιστεί για τις 11 το πρωί καθυστέρησε και ο μαθητής μπήκε αργότερα στο χειρουργείο, όπώς μετέδωσε η ΕΡΤ.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από τους γιατρούς στους γονείς του μαθητή, προκύπτει ότι τα πρώτα ευρήματα από την πορεία της επέμβασης επιτρέπουν αισιοδοξία, καθώς δεν υπάρχει κάποιο επιπλέον απόστημα που να επιβαρύνει την κατάσταση του εγκεφάλου.

Το κυβερνητικό αεροσκάφος, που μετέφερε το 15χρονο Μανώλη, αναχώρησε στις 8.30 το πρωί του Σαββάτου από το αεροδρόμιο του Αράξου κι έφτασε στον προορισμό του στις 11.40 π.μ.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις