ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κατάκολο: Στον Καιάδα σπρώχνει 85χρονη τυφλή το ΙΚΑ

Κοινοποίηση
Tweet

Περιμένει από τον Ιανουάριο του 2012 την επιτροπή επανεξέτασης του ΙΚΑ προκειμένου να λάβει ξανά το επίδομα τυφλότητας

Στον Καιάδα ρίχνει η Πολιτεία τους πολίτες με σοβαρά προβλήματα υγείας καθώς αδιαφορεί προκλητικά στις συνεχείς εκκλήσεις τους για βοήθεια. Μια 85χρονη τυφλή γυναίκα στο Κατάκολο περιμένει από τον Ιανουάριο του 2012 την επιτροπή επανεξέτασης του ΙΚΑ προκειμένου να λάβει ξανά το επίδομα τυφλότητας με το οποίο συντηρούσε τον εαυτό της.
«Η γυναίκα αυτή ζει ένα δράμα και υπάρχουν ακόμη επτά άτομα στην Ηλεία που βρίσκονται στην ίδια κατάσταση. Υπάρχει νόμος που λέει ότι η επιτροπή του ΙΚΑ θα πρέπει να μεταβεί στην οικία της για να την επανεξετάσει αλλά δυστυχώς έχει περάσει ένας χρόνος και ακόμα περιμένει.


Η κατάσταση στον χώρο της Υγείας έχει ξεφύγει και δυστυχώς τα θύματα είναι οι πολίτες που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας και οι ανάπηροι» κατήγγειλε στο IONION FM ο αντιπρόεδρος του ΤΣ Κατακόλου Σπύρος Χιώνης.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις