ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Επιτέλους η πλατεία Όλγας βρέθηκε στο ενδιαφέρον του Δήμου

Κοινοποίηση
Tweet

Ανάρτηση του Συλλόγου Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής

Με αφορμή τις εργασίες συνεργείων του Δήμου Πατρέων στην πλατεία Όλγας ο Σύλλογος Εστίασης και Αναψυχής Νομού Αχαΐας, έκανε την ακόλουθη ανάρτηση στο blog του:

"Επιτέλους, η πλ. 'Όλγας βρέθηκε στο ενδιαφέρον του δήμου. Από νωρίς το πρωί συνεργεία κλάδεψαν τα δέντρα που είχαν να τα περιποιηθούν πάνω από 15 χρόνια με αποτέλεσμα να είχαν δημιουργηθεί προβλήματα τόσο από την πυκνή βλάστηση, όσο και για την ίδια τους την ζωή.

Δυστυχώς ακούστηκαν και φωνές από περίοικους και θαμώνες που μιλούσαν για καταστροφή. Απλά δεν γνωρίζουν ότι αν αφήσεις χρόνια απεριποίητη την κόμη των δένδρων θα χρειαστεί βαθύ κλάδεμα για να ζωντανέψουν τα νέα βλαστάρια.

Επίσης στήνεται από το πρωί - για πρώτη φορά  - ένα λούνα παρκ για τους μικρούς φίλους και επισκέπτες της πλατείας. Αν και ο καιρός δεν "μας πάει" ελπίζουμε στην πρόσκαιρη ανάκαμψη με περισσότερους πελάτες εξ αιτίας του ενδιαφέροντος από τους πιτσιρικάδες.

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΚΑΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ. ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.  ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ..."

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις