SPOTLIGHT

/

H Μύριαμ Απλού-Τάκης Ζαχαράτος σατίρισε Μειμαράκη και Τσίπρα χθες στο "Όλα" του Θέμου Αναστασιάδη

Κοινοποίηση
Tweet

Ο Πατρινός σώουμαν-ηθοποιός και τραγουδιστής εμφανίστηκε με εντυπωσιακή κόκκινη τουαλέτα, κλουνίστικο μακιγιάζ και ξανθιά περούκα

Ο ταλαντούχος και «άσσος» στις γυναικείες μεταμορφώσεις και μιμήσεις Πατρινός σώουμαν Τάκης Ζαχαράτος έκανε μία πολύ αστεία, «σαρωτική» και απολύτως καρναβαλική εμφάνιση χθες Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013 αργά το βράδυ στο «Όλα Μπάχαλο» του Θέμου Αναστασιάδη στον ΑΝΤ1.

Ο Τάκης Ζαχαράτος εμφανίστηκε με την γνωστή πλέον περσόνα-τραγουδίστρια με το αφάνα ξανθό μαλλί, το πολύ έντονο κλουνίστικο μακιγιάζ και κατακκόκινη τουαλέτα, της Μύριαμ Απλού που έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια και συμπεριλαμβάνει πάντα στις παραστάσεις του όπως και στη φετινή «I am what I am» στο θέατρο Αλίκη.

Ως Μύριαμ Απλού προκάλεσε το γέλιο τόσο του Θέμου Αναστασιάδη όσο και της Δούκισσας Νομικού και του Βαγγέλη Περρή αλλά και των τηλεθεατών.

Η δε κορυφαία στιγμή ήταν όταν σατίρισε τον «αγαπημένο» της Μύριαμ πολιτικό, Βαγγέλη Μειμαράκη αλλά και όταν τραγούδησε ένα κομμάτι αφιερωμένο στον Αλέξη Τσίπρα του ΣΥΡΙΖΑ, το «τσαχπίνικο» αγόρι, το οποίο και ψήφισε ο Ζαχαράτος-Μύριαμ Απλού στις τελευταίες εκλογές!

H φωτό είναι από το σάιτ athinarty.blogspot.com.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight