Για τη 10η αγωνιστική της Β' Εθνικής
H Ζάκυνθος έχασε με 67-65 από τη νίκη Αμαρουσίου σε ένα μεγάλο ντέρμπι, όπου οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι - χέρι στο σκορ. Οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 64-61 15'' πριν το τέλος, αλλά κάνοντας πλήρη ανατροπή στα εναπομείναντα δευτερόλεπτα πήραν τη νίκη… δια χειρός Κοντογιάννη, ο οποίος ευστόχησε σε λέι απ για να "γράψει" το τελικό σκορ.
Επίδειξη δύναμης έκανε ο Πόλις Καλλιθέας μετατρέποντας το ντέρμπι της αγωνιστικής σε τυπική διαδικασία. Οι "πράσινοι" διέσυραν εκτός έδρας τον Κεραυνό Αιγίου με 90-64 δείχνοντας πως βρίσκονται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, παρά τη διακοπή του πρωταθλήματος.
Σε απόσταση βολής από την κορυφή παρέμεινε ο Εθνικός Πειραιώς, ο οποίος χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες κέρδισε στο "Σαλπέας" το Χαλάνδρι με 81-67.
Τα αποτελέσματα:
Ζάκυνθος - Νίκη Αμαρουσίου 65-67
Ποσειδώνας - Καλαμάτα 74-83
Κεραυνός Αιγίου - Πόλις Καλλιθέας 64-90
Εθνικός Πειραιώς - Χαλάνδρι 81-67
Αγρίνιο - Κρανίδι 77-47
Ολυμπιονίκης - Γαλάτσι 71-76
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr