Τι απαντά η εφημερίδα στην Υφυπουργό για το ρουσφετολογικό όργιο
"Η υφυπουργός Εσωτερικών κ. Θεοδώρα Τζάκρη μας απειλεί με μηνύσεις και αγωγές. Αποφεύγει όμως να απαντήσει για την «ταμπακέρα» αναφέρει σε απάντησή της στην Υφυπουργο Εσωτερικών Θεοδώρα Τζάκρη η εφημερόδα "Αποκαλύψεις" με τά την αποκάλυψη ότι η κ. Τζάκρη είχε διορίσει στο Μουσείο Πέλλας φίλους συγγενείς και ¨κολλητούς". Η εφημερίδα τονίζει ότι η Υφυπουργός " συμπεριφέρεται ως συγχρόνως Μαυρογιαλούρος (σε μια καταφανώς άτεχνη και κακή επανέκδοση του ρόλου που ενσάρκωσε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας) διορίζοντας δεκάδες συγχωριανούς της και, ακόμα χειρότερα, στενούς συγγενείς της, σε έναν προφανώς στημένο διαγωνισμό. Η υφυπουργός, τρομοκρατημένη από την αποκάλυψη της προκλητικής συμπεριφοράς της επιχειρεί να μεταθέσει τις ευθύνες στον υπουργό πολιτισμού κ. Παύλο Γερουλάνο, υπονοώντας ότι ο σχετικός διαγωνισμός διεξήχθη από τις δικές του υπηρεσίες. Βεβαίως, ο κ. Γερουλάνος δεν θα είχε κανένα λόγο - ούτε καν δια της επιφοιτήσεως του Αγίου Πνεύματος - να επιλέξει τους συγγενείς και συγχωριανούς της κ. Τζάκρη. Ούτε είναι τυχαίο το γεγονός ότι μοριοδοτήθηκαν πρόσωπα ως άνεργοι και πολύτεκνοι παρ’ ότι δεν πληρούσαν τα σχετικά κριτήρια. Η κ. Τζάκρη είναι υπόλογη για την συγκεκριμένη πρόκληση σε μια εποχή που η κυβέρνηση αναγκάζεται να λάβει σκληρά μέτρα που οδηγούν στην ανεργία εκατοντάδες χιλιάδες έλληνες, ενώ ακόμα παραβιάζει βάναυσα τις εντολές του πρωθυπουργού για αξιοκρατία και διαφάνεια. Οι «Αποκαλύψεις» δεν θα διστάζουν να φέρουν στο φως τέτοιες υποθέσεις και σκάνδαλα που αμαυρώνουν τον πολιτικό βίο της χώρας και απαξιώνουν το πολιτικό σύστημα. Θα συναντηθούμε με τη κ. Τζάκρη στα δικαστήρια όπου απειλεί να μας οδηγήσει, μη έχουσα αλλά επιχειρήματα. Εμείς όμως έχουμε και άλλες αποκαλύψεις για προκλητικές συμπεριφορές της εν λόγω υπουργού"
ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΟΣ
Εντολή να διερευνηθεί το δημοσίευμα που αναφέρει ότι η υφυπ. Εσωτερικών διόρισε συγγενείς και συγχωριανούς στο Μουσείο Πέλλας, έδωσε ο υπουργός Πολιτισμού. Η ίδια η κ. Τζάκρη αρνείται ό,τι της καταμαρτυρείται.
Ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού αναφέρει ότι "αφού ο υπουργός κ. Γερουλάνος πληροφορήθηκε το βράδυ της Παρασκευής την ύπαρξη σχετικού δημοσιεύματος και για να διαπιστώσουμε αν αληθεύουν οι ισχυρισμοί του", έδωσε εντολή να μεταβεί κλιμάκιο του υπουργείου στην Πέλλα. Το κλιμάκιο θα βρεθεί εκεί το απόγευμα του Σαββάτου για να κάνει έλεγο σε όλα τα δικαιολογητικά των υποψηφίων για να διασταυρωθεί η μοριοδότηση. Το κλιμάκιο έχει εντολή να καταθέσει το πόρισμα ως το μεσημέρι της Τρίτης.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr