ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πυρετωδώς ετοιμάζουν το Χριστουγεννιάτικο στολισμό της Πάτρας τα συνεργεία ηλεκτροφωτισμού

Κοινοποίηση
Tweet

Ωστόσο φέτος την μέρα του Πολιούχου Αγίου Ανδρέα δεν άναψε όπως άλλες χρονιές ο γιορτινός φωτισμός

Ο Χριστουγεννιάτικος διάκοσμος έχει αρχίσει και τοποθετείται στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας από τα συνεργεία του τμήματος ηλεκτροφωτισμού του Δήμου Πατρέων. Χθες Σάββατο 1/12, μάλιστα οι εργαζόμενοι του συνεργείου έβαζαν τα φωτάκια στα δέντρα περιμετρικά  της πλατείας Γεωργίου όπου αναμένεται  λίγες μέρες αργότερα να τοποθετηθεί και η Θεία φάτνη.

Η αλήθεια πάντως είναι ότι φέτος λόγω προφανώς και των συνεχών κινητοποιήσεων των εργαζομένων στους Δήμους για το κρίσιμο θέμα της διαθεσιμότητας των υπαλλήλων, καθυστέρησε να ξεκινήσει η Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στους δρόμους της Πάτρας.

Για παράδειγμα άλλες χρονιές πάντοτε την γιορτινή μέρα του Αγίου Ανδρέα που η πόλη τιμά τον Πολιούχο της και υποδέχεται πολλούς επισκέπτες προσκυνητές, άναβε έστω δοκιμαστικά ο φωτεινός Χριστουγεννιάτικος διάκοσμος στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας.

Επίσημα πέρυσι ο φωτισμός με τα λαμπιόνια στους δρόμους είχε ανάψει από το Δήμαρχο Γιάννη Δημαρά στις 9 Δεκεμβρίου δίνοντας έναν άλλο πιο φωτεινό και λαμπερό τόνο στην εορταστική εμπορική αγορά, κάτι που έχει τόσο ανάγκη και φέτος που η οικονομική κρίση μοιάζει να έχει επιδεινωθεί.

Να δούμε πότε ακριβώς θα ανάψει φέτος ο διάκοσμος. Πληροφορίες θέλουν οι εργασίες να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας που ξεκινάει αύριο Δευτέρα 3/12.

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις