Το φορτηγό του κατηγορούμενου ήταν κενό φορτίου, έκανε ελιγμό, με αποτέλεσμα να αποκλείσει το ρεύμα πορείας των δύο 19χρονων.
Η δικαίωση ήρθε πολλά χρόνια μετά, αλλά τουλάχιστον ήρθε. Το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Πάτρας καταδίκασε σε φυλάκιση 46 μηνών τον Κωνσταντίνο Αποστολόπουλο, ο οποίος στις 17 Ιουνίου 2005, είχε τραυματίσει και είχε εγκαταλείψει τον 19χρονο Ανδρέα Χασάμπαλη και τον συνομίληκό του και φίλο του Παναγιώτη Μπακόπουλο, στο ύψος των Τσουκαλεϊκων.
Ο Μπακόπουλος ήταν γιος του ιδιοκτήτη της επιχειρήσης πώλησης κατασκευαστικών υλικών στην Παραλία και ο Ανδρέας Χασάμπαλης εργαζόταν ως σερβιτόρος στο "Χάραμα".
Το τραγικό τροχαίο συνέβη όταν η μηχανή στην οποία επέβαιναν οι δύο νέοι παρασύρθηκε από το φορτηγό που οδηγούσε ο κατηγορούμενος. Το φορτηγό είχε φράξει το δρόμο των δύο παιδιών.
Ο Αποστολόπουλος όμως μετα τη σύγκρουση εγκατέλειψε τα δύο παιδιά αιμόφυρτα στο δρόμο και εξαφανίστηκε. Στα ίχνη του έφτασαν όταν βρέθηκε το φορτηγό που είχε κρύψει.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr