Με την απειλή καραμπίνας
Θύμα ληστών έπεσε πριν από λίγη ώρα ένας ταχυδρομικός διανομέας στην περιοχή Σερμπάνι Βάρδας.
Οι δράστες σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του ilialive.gr φέρονται να είναι δύο γεροδεμένοι άντρες που επέβαιναν σε μια μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού με την οποία και διέφυγαν.
Υπό την απειλή καραμπίνας λήστεψαν τον ταχυδρομικό υπάλληλο που μοίραζε σήμερα τις συντάξεις σε δικαιούχους της περιοχής.
Οι δράστες κατάφεραν να αποσπάσουν το ποσό των 7.000 ευρώ. Τόσα είναι περίπου τα χρήματα που μεταφέρουν οι ταχυδρόμοι. Μετά απο κρούσματα ληστειών σε βάρος τους στο παρελθόν έπαψαν να μεταφέρουν μεγάλα ποσά.
Ο ταχυδρόμος στο Σερμπάνι ανέφερε στους αστυνομικούς πως οι δράστες εμφανίστηκαν μπροστά του ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό του τον σταμάτησαν με την απειλή κυνηγετικού όπλου και του απέσπασαν τα χρήματα. Έφυγαν με μια μηχανή πιθανότατα GSXR κόκκινου - λευκού χρώματος.
Κατά την γνωστή πρακτική των ληστών είναι πολύ πιθανό η μηχανή να εγκαταλείφθηκε και να διέφυγαν με άλλο μέσο.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr