MARIA'S TASTE

/

Πίτα σφολιάτας με πολύχρωμες πιπεριές και φέτα!

Κοινοποίηση
Tweet

Κατηγορία : Πίτες και τάρτες

Μια εύκολη και πεντανόστιμη πίτα που μπορούμε να προσφέρουμε τόσο ως ορεκτικό όσο και ως κυρίως πιάτο.

Υλικά

2 φύλλα σφολιάτας εμπορίου
4 πολύχρωμες πιπεριές ψιλοκομμένες (κόκκινη, κίτρινη, πράσινη, πορτοκαλί)

1 κρεμμύδι

300γρ φέτα τριμμένη
Λίγο γάλα εβαπορέ
4 αυγά

1/3 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο

Φυλλαράκια δυόσμου ψιλοκομμένα

Ελαιόλαδο

1 πρέζα ζάχαρη

Μοσχοκάρυδο
Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

 

Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε ελαιόλαδο, σοτάρουμε το κρεμμύδι να γυαλίσει και προσθέτουμε τις πιπεριές. Ρίχνουμε τη ζάχαρη, αλάτι και πιπέρι και σοτάρουμε μέχρι να μαλακώσουν ελαφρά. Στη συνέχεια βάζουμε το μαϊντανό και το δυόσμο, ανακατεύουμε και κατεβάζουμε από τη φωτιά.

Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά και προσθέτουμε τη φέτα. Προσθέτουμε το γάλα, το μείγμα από το τηγάνι και το μοσχοκάρυδο και ανακατεύουμε να έχουμε ομογενές μείγμα.


Στρώνουμε το φύλλο σε ένα μέτριο ταψί,  ρίχνουμε από πάνω το μείγμα μας και σκεπάζουμε με το δεύτερο φύλλο.

Ψήνουμε για 45 λεπτά στους 180 βαθμούς με αντιστάσεις.

 

Καλή απόλαυση!

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Maria's taste