ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Για να δούμε, θα βγουν στο φως όσοι πήραν "μυστικά κονδύλια"...

Κοινοποίηση
Tweet

Έρευνα του Οικονομικού Εισαγγελέα Μουζακίτη

 

Στην τελική ευθεία περνά η έρευνα του οικονομικού Εισαγγελέα για την υπόθεση της διαχείρισης των λεγόμενων «μυστικών κονδυλίων» καθώς από τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί διαφαίνεται σοβαρό ενδεχόμενο διάπραξης αξιοποίνων πράξεων.

Ο Οικονομικός Εισαγελέας κ. Σπύρος Μουζακίτης καλεί με την ιδιότητα του υπόπτου διάπραξης αδικήματος τρεις υπηρεσιακούς παράγοντες να λογοδοτήσουν ώστε να κρίνει αν θα προχωρήσει στη συνέχεια στην άσκηση ποινικής δίωξης για την υπόθεση.

Η εισαγγελική έρευνα είχε παραγγελθεί από τον οικονομικό εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη, με αφορμή δημοσιεύματος των ΝΕΩΝ που έκανε λόγο για «χορό εκατομμυρίων με τις απόρρητες δαπάνες σε υπουργεία κατά την τελευταία διακυβέρνηση της Ν.Δ».

Η έρευνα των εισαγγελέων συμπεριέλαβε και τα «μυστικά κονδύλια» , που φέρεται ότι διατέθηκαν από το υπουργείο Εξωτερικών την περίοδο 2009-2010, ύστερα από σχετική παρέμβαση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα και την παράδοση σχετικού φακέλου στους Εισαγγελείς.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις