ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Διέψευσε ο Δένδιας τα περί Κέντρου Κράτησης στην ΜΟΜΑ - Έρχεται ο "Ξένιος Ζεύς"

Κοινοποίηση
Tweet

Τι είπε στις συνομιλίες του με την τοπική ηγεσία της Αστυνομίας

Πλήρης επιβεβαίωση του thebest.gr. Κατά την παραμονή του προχθές το βράδυ στο Αστυνομικό Μέγαρο της Ερμού στην Πάτρα, ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας διέψευσε ότι επίκειται η μετατροπή του στρατοπέδου της ΜΟΜΑ σε Κέντρο Κράτησης Μεταναστών.

Ο κ. Δένδιας φέρεται να αποκάλυψε σε συνομιλητές του ότι στο πλαίσιο της επιχείρησης «Ξένιος Ζευς» το αμέσως επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθεί εξόρμηση της ΕΛ.ΑΣ. στην Πάτρα για τη σύλληψη των παράνομων μεταναστών, ωστόσο διέψευσε ρητά πληροφορίες για χοροθέτηση Κέντρου Κράτησης στη ΜΟΜΑ.

Με αφορμή τη συγκεκριμένη φημολογία αξιωματούχοι της πόλης εξέφραζαν φόβους ότι ομάδες ατόμων που πρόσκεινται στην άκρα δεξιά ενδεχομένως να επεδίωκαν να προκαλέσουν επεισόδια στην περιοχή, όπως πληροφορείται το thebest.gr.

Η εξόρμηση του υπουργού, όπως γράφει σήμερα η "Καθημερινή" (ρεπορτάζ Γιάννης Σουλιώτης) συνδέεται με την επικείμενη επέκταση του σχεδίου «Ξένιος Ζευς» στην Πάτρα, όπου σύμφωνα με εκτιμήσεις αρμοδίων αξιωματικών διαβιούν περίπου 800 παράνομοι μετανάστες. Εντοπίζονται κυρίως στην περιοχή απέναντι από το καινούργιο λιμάνι, το κολυμβητήριο της Αγυάς, καθώς και σε διάσπαρτα εγκαταλελειμμένα σπίτια μέσα στην πόλη.

 

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις