ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ξεχειλίζουν από σκουπίδια τα καλαθάκια στα Ψηλαλώνια και στην Ρήγα Φεραίου

Κοινοποίηση
Tweet

Πολύ άσχημη η εικόνα στην πλατεία των Υψηλών Αλωνίων με τα πεταμένα σκουπίδια στο γρασίδι

Απίστευτα άσχημη είναι η εικόνα που επικρατεί αυτές τις μέρες στην πιο όμορφη και μεγάλη πλατεία της Πάτρας, τα Υψηλά Αλώνια. Ο λόγος είναι τα υπερχειλισμένα από τα σκουπίδια καλαθάκια όπου πλαστικά μπουκάλια, σακουλάκια από τσιπς, χαρτιά και άλλα σκουπίδια έχουν πλέον πέσει από τα γεμάτα καλάθια πάνω στο γρασίδι και στα δρομάκια της πλατείας.

Η εικόνα αυτή είναι συχνή, ωστόσο αυτές τις μέρες προφανώς δεν μαζεύτηκαν και δεν καθαρίστηκαν τα καλάθια μιας και ο Δήμος Πατρέων είναι κλειστός για δύο μέρες και δεν εργάζεται το προσωπικό καθαριότητας. Εκτός από τα Ψηλαλώνια υπερφορτωμένα καλαθάκια με απορρίμματα εντοπίσαμε και σε άλλα κεντρικά σημεία και δρόμους της Πάτρας όπως στον πολυσύχναστο πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου.

Η εικόνα πραγματικά είναι απογοητευτική βλέποντας τα καλαθάκια και τα σκουπίδια να μην χωράνε σε αυτά και να πέφτουν στο οδόστρωμα. Στο μεταξύ στα Ψηλαλώνια οι περίοικοι παραπονιούνται και για την εικόνα εγκατάλειψης που δείχνει το ξεραμένο σε πολλά σημεία γρασίδι.

Πολλοί υποστηρίζουν ότι στην πλατεία θα πρέπει να μπει αυτόματο σύστημα ποτίσματος κάτι που ισχύει για παράδειγμα στον περίβολο του Αρχαίου Ωδείου. Αντ’ αυτού κάτοικοι της περιοχής έχουν δει την υδροφόρα του Δήμου Πατρέων να ανεβαίνει και να μπαίνει μέσα στην πλατεία σε ώρα μάλιστα αιχμής όπως είναι στις 8 το βράδυ και να ποτίζει!

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις