Υπέστη κάταγμα στο δάκτυλο
Εκτός δράσης για τέσσερις με έξι εβδομάδες θα μείνει ο επιθετικός του ΠΑΟΚ Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ο οποίος στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος εναντίον του Πανθρακικού υπέστη κάταγμα στο μεσαίο δάχτυλο του δεξιού ποδιού.
Ο 31χρονος επιθετικός θα χάσει την καθοριστική ρεβάνς του Δικεφάλου με τη Ραπίντ Βιέννης για το Europa League την ερχόμενη Πέμπτη (30/8), αλλά και τα δύο ματς της Εθνικής ομάδας για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας εναντίον της Λετονίας και της Λιθουανίας την επόμενη εβδομάδα.
Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Γιώργος Δώνης ήδη αναζητεί να λύσεις για το ματς με τους Αυστριακούς καθώς πέραν του «Σάλπι» θα απουσιάσουν ο τιμωρημένος Λάζαρ και ο ανέτοιμος λόγω τραυματισμού Γκαρσία.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr