Με φιλοδοξίες στην παρθενική του συμμετοχή στην Β' Εθνική
Ξεκίνησε την προετοιμασία του ο Έσπερος ΑΟΠΑ, ενόψει την παρθενικής του συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.
«Ξεκινήσαμε την χρονιά και έχουμε όνειρα και φιλοδοξίες παρότι θα συμμετάσχουμε σε μια νέα για την ομάδα μας κατηγορία» δήλωσε ο προπονητής του Έσπερου ΑΟΠΑ Μάκης Γιατράς και συμπλήρωσε:
«Εχουμε όμως το ταλέντο και πιστεύω ότι με πολλή δουλειά θα επιτύχουμε τους στόχους μας. Πρώτα απ’ όλα εύχομαι να έχουμε υγεία και όλα θα πάνε καλά».
Στην «πρώτη» ήταν οι Φώτης Ιωάννου, Χρήστος Πετρόπουλος, Σταύρος Κάλλης, Διονύσης Αποστολόπουλος, Γιάννης Θωνιάτης, Γιάννης Σταμόπουλος, Βασίλης Νιφόρας, Παναγιώτης Σκόνδρας, Δημήτρης Λαμπρόπουλος, Δημήτρης Κατιάκος, Φώτης Αγγελόπουλος, Δημήτρης Μακρής, Λάμπης Οικονομόπουλος και ο Θανάσης Λύρας από τον Σπόρτιγκ, θυγατρική ομάδα του Έσπερου ΑΟΠΑ.
Απουσίασε ο Βασίλης Γιαννικόπουλος, που αυτή την εποχή υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία και θα ενσωματωθεί στο πρόγραμμα της προετοιμασίας τις επόμενες μέρες.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr