SPOTLIGHT

/

Πάτρα: Καλεσμένος της Νάτασας Ράγιου χθες το βράδυ ο Κώστας Βουτσάς

Κοινοποίηση
Tweet

Οι συντελεστές της παράστασης «Ο Παππούς έχει πίεση» δείπνησαν στον ΑΣΤΕΡΑ

Στην ταράτσα του ξενοδοχείο ΑΣΤΗΡ βρέθηκαν χθες ο Κώστας Βουτσάς, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και οι υπόλοιποι συντελεστές της θεατρικής παράστασης «Ο Παππούς έχει πίεση». Ο κ. Βουτσάς και οι συνεργάτες του ήταν καλεσμένοι της πρώην βουλευτού της ΝΔ Νατάσας Ράγιου και του συζύγου της Αλέξη Μεντζελόπουλου.

Μετά το τέλος της παράστασης που έδωσαν στο Αρχαίο Ωδείο της Πάτρας, οι καλλιτέχνες πήγαν στον Αστέρα και δείπνησαν με τους οικοδεσπότες τους.

Φυσικά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος ήταν ο Κώστας Βουτσάς ο οποίος, σύμφωνα με τις πληροφορίες του thebest.gr, ήταν εξαιρετικά ευδιάθετος και δεν έδειχνε καθόλου κουρασμένος, παρά την ηλικία του. Αστειεύτηκε με όλους τους παραβρισκόμενους και φωτογραφήθηκε με θαυμάστριές του από την Κύπρο οι οποίες διέμεναν στο ξενοδοχείο.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight