ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Παπαμιμίκος νέος πρόεδρος στην ΟΝΝΕΔ

Κοινοποίηση
Tweet

Διευρύνει συνεχώς τη διαφορά του από τον Χατζή

 

ΩΡΑ 23:25: Αυτά είναι τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών στην ΟΝΝΕΔ, όπως μετάδωσε το troktiko@blogspot.com : Συνολικά ψήφισαν 43354 με τα λευκά και τα άκυρα να είναι 929. Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος έλαβε 23795 ψήφους, παίρνοντας το 56,1% των ψήφων και ο Κώστας Χατζής 18653 με το 43,9%.

ΩΡΑ 23:13: Όπως μετέδωσε πριν λίγο το fimotro, στο 98,9% των τμημάτων που έχουν καταμετρηθεί ο Παπαμίκος προηγείται με 55% και ο Χατζής ακολουθεί με 45%. Έχουν βγει τα αποτελέσματα από όλα τα αστικά κέντρα. Η απόκλιση είναι της τάξης του +-0,2%!

ΩΡΑ 22.13:Όπως έχει γράψει από το μεσημέρι σήμερα το thebest.gr ο Παπαμιμίκος επικρατεί στις εκλογές που έγιναν για την ανάδειξη προέδρου της ΟΝΝΕΔ. Με καταμετρημένο το 68% των ψήφων ο Ανδρέας Παπαμιμίκος συγκεντρώνει 15187 ψήφους και ο Κώστας Χατζής 14209. Μπαίνουν σιγά σιγά στην καταμέτρηση η Θεσσαλονίκη και ο Πειραιάς και για αυτό διευρύνεται η διαφορά υπέρ του πρώτου.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις