Τι δήλωσε πριν από λίγο ο Γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Αλεξόπουλος
«Η δέσμευση του Πρωθυπουργού για την μη δημιουργία Κέντρου Υποδοχής Προσφύγων στην Πάτρα ισχύει στο ακέραιο» δήλωσε σήμερα το πρωί στον «Αντέννα Πάτρας», στην εκπομπή του Ζώη Μαρίνου, ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Αλεξόπουλος.
Μάλιστα ο κ. Αλεξόπουλος αποκάλυψε ότι προ ενάμισι μηνός, όταν ο ίδιος είχε συνάντηση με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, ρητά ο Υπουργός του είχε αναφέρει ότι δεν σχεδιάζεται η δημιουργία Κέντρου Υποδοχής Προσφύγων στην Πάτρα.
Ωστόσο, η δημοσιοποίηση της έκθεσης της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων έχει δημιουργήσει την εντύπωση ότι η κυβέρνηση μεταβάλλει την αρχική της θέση. «Κάτι τέτοιο δεν ισχύει», είπε ο κ. Αλεξόπουλος προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση δεν επιδιώκει, ούτε σχεδιάζει δημιουργία Κέντρου στην Πάτρα ή σε άλλη περιοχή του νομού.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr