CULTURE

/

Η Ηρώ συμπράτει με την Πολυφωνική

Κοινοποίηση
Tweet

Συναυλία τη Δευτέρα 9 Ιουλίου

Νέα μεγάλη συναυλία ετοιμάζει η ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗ, αυτή τη φορά με την πολυτάλαντη συμπολίτισσα συνθέτιδα, πιανίστα και ερμηνεύτρια ΗΡΩ, με στόχο την παρουσία Αργεντίνικης μουσικής, στο Πατραϊκό κοινό.

Η συναυλία που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 9 Ιουλίου, στο υπαίθριο θέατρο της ‘’ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ’’, στις 9.30 το βράδυ, θα είναι αποτέλεσμα συνεργασίας της ΗΡΩΣ με τo συνεργαζόμενo, με τον Οργανισμό της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ, Ορχηστρικό σχήμα ‘’ NUEVO SIETE ENSEMBLE’’ [ [Διεύθυνση: Χάρης Πεγιάζης, καθηγητής θεωρητικών τζαζ και κόντρα μπάσου], το οποίο είναι ήδη γνωστό, από τις πρώτες συναυλίες- αφιερώματα στον διάσημο συνθέτη Αστορ Πιατσόλα, που πραγματοποίησε πρόσφατα στην πόλη μας και το οποίο απαρτίζουν οι εξαίρετοι μουσικοί: Μαρία Γούτου [βιολί], Σέργιος Σοϊλές [φλάουτο], Νίκος Σκεπαρνιάς [κιθάρα], Διονύσης Γιούλης [ακορντεόν], Γιώργος Μεταξάς [πιάνο], Χάρης Πεγιάζης [κόντρα μπάσο] και Κώστας Κονδύλης [κρουστά].

Η είσοδος του ακροατηρίου θα πραγματοποιηθεί με προσκλήσεις, οι οποίες θα διατίθενται ήδη από την προσεχή Πέμπτη, από τα γραφεία της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ [Κορίνθου 280- Γούναρη, τηλ. 2610 279.679] και το δισκοπωλείο ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ [Ρήγα Φεραίου 127, τηλ. 2610 620222].

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Culture