ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2020

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κλείνει το βράδυ της Πέμπτης το ένα ρεύμα της Ν.Ε.Ο. Κορίνθου-Πατρών

Κοινοποίηση
Tweet

Μεταξύ Ξυλοκάστρου - Δερβενίου για εργασίες συντήρησης

Αύριο Πέμπτη, από τις 21:00 το βράδυ μέχρι τις 06:00 το πρωί της Παρασκευής, στο τμήμα της ΝΕΟ Κορίνθου-Πατρών, μεταξύ των κόμβων Ξυλοκάστρου (ΧΘ 120+900) και Δερβενίου (ΧΘ 142+000), η μία εκ των δύο κατευθύνσεων κυκλοφορίας θα εκτρέπεται στην Παλαιά Εθνική Οδό, ως εξής:

·         τη Πέμπτη 07/06 από τις 21:00 έως τις 02:00 το πρωί της επόμενης μέρας (ανάλογα με την εξέλιξη των εργασιών) θα εκτραπεί το ρεύμα κυκλοφορίας προς Πάτρα και στη συνέχεια, δηλαδή

·         την Παρασκευή 08/06 από τις 02:00 περίπου το πρωί και μέχρι τις 06:00 θα εκτραπεί το ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα

Καθ’ όλη τη διάρκεια των ανωτέρω ρυθμίσεων η αντίθετη κατεύθυνση θα λειτουργεί κανονικά.

Οι ρυθμίσεις είναι απαραίτητες για να εκτελεστούν εργασίες συντήρησης από την Κ/Ξ ΑΠΙΟΝ ΚΛΕΟΣ.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική εργοταξιακή σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την εν λόγω περιοχή.

Κοινοποίηση
Tweet
Σχόλια

Ειδήσεις

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της εμπειρία σας στο website και την εξατομίκευση της παρουσίασης των διαφημίσεων που βλέπετε. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αναλυτικά.